DESIGN

Huisstijl ontwerp nodig?

Kom je er zelf niet uit of heb je geen idee waar je moet beginnen met het maken van een logo? visitekaart? flyer? Dan zit je hier op het juiste adres.

De presentatie en vormgeving van uw bedrijf is erg belangrijk, u heeft tenslotte maar één kans bij het maken van een eerste indruk! Of het nu gaat om een complete huisstijl, een los logo, een originele poster of flyer. Als grafisch ontwerper laat ik gedurende het ontwerpen de creativiteit de vrije loop en streef ik naar originaliteit en onderscheidende ontwerpen.

Ik ga het gewoon uittypen maar dan weet ik zeker dat ik nog niet alles heb genoemd.. Ik kan het volgende voor je ontwerpen: logo & huisstijl ontwerp, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers, brochures, social media, nieuwsbrieven, drukwerk, signing, promo artikelen, bedrijfskleding, websites, menukaarten en ga zo nog maar even door.

Design-logo-wit

LOGO

Begin je je eigen bedrijf? Maar heb je geen inspiratie om een opvallend logo te maken? Of kan je het niet, maar zit je wel vol ideeen? Ik maak graag een logo voor jou.

Design-huisstijl-wit

HUISSTIJL

Naast dat je jouw logo hebt, wil je dit ook graag gaan promoten. Hiervoor wil je een visitekaartje hebben of het volgende: flyers, posters, briefpapier (factuur/offerte) enveloppen, stempels, notitieblokken etc.

VOORBEELDEN

LOGO

Een logo zijn niet maar een paar letters of lijntjes. Dit is jouw uitstraling. Iets waar de mensen als eerste naar kijken. Een blikvanger. Erg belangrijk voor je eigen bedrijf. 

VISITEKAART

Een visitekaart gebruik je om een goede eerste indruk achter te laten. Fodefi helpt je graag bij het maken van deze indruk. De visitekaartjes die ik ontwerp hebben bovendien een unieke en professionele uitstraling.

BRIEFPAPIER

Het ontwerp van briefpapier is een logisch vervolg logo en/of visitekaartje. Uw briefpapier komt regelmatig onder ogen van uw klanten, afnemers en leveranciers. Wij ontwerpen samen met u uw briefpapier.

ENVELOP

Een envelop is vaak het eerste wat uw klant ziet. Een eerste indruk kan maar één keer worden gemaakt en dus is het erg belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden.

FLYER

Een flyer is niet zomaar iets. Dit is eigenlijk heel uw bedrijf op 1 stuk papier. Het is erg belangrijk om deze op laten vallen tussen alle andere reclame flyers.

POSTER

Een poster is een mooie manier om uw bedrijf, evenement of aanbieding te promoten. Met de juiste combinatie van tekst, beeld en een pakkend ontwerp trekt u direct de aandacht van uw doelgroep.

ILLUSTRATIES

Een illustratie is voor meerdere doeleinde te gebruiken. Denk aan: websites, gevel/raambestickering, logo.

BROCHURE

Een brochure is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. In een brochure kun je veel informatie kwijt.

MERCHANDISE

Een ontwerp nodig voor jou merchandise producten? Fodefi helpt je graag bij het maken van deze illustraties.

WEBSITE

Een website straalt uit wie je bent, waar je voor staat en het bepaalt in grote mate het beeld dat de bezoekers van u en/of jouw bedrijf krijgen.

PORTFOLIO

Graag weten wat er allemaal mogelijk is voor jou?

Ik hoop dat je een goed beeld hebt gekregen van wat ik voor je kan betekenen. Mocht je toch nog een vraag hebben of weten wat de kosten zijn? Dan hoor ik graag van je! Hopelijk mag ik jouw project binnenkort aan mijn portfolio toevoegen.

witwhatsapp-official-logo-png-downloadkopie

WHATSAPP
06 34 008 134