OVER MIJ

Ik ben Mandy, een fotograaf, grafisch vormgever en webdesigner.

Ik ben Mandy Policzkiewicz, fotograaf, grafisch vormgever, webdesigner, textiel bedrukker en signmaker. Woonachtig in het mooie Rotterdam, maar werkend door heel Nederland.

Ik hou van symmetrie, kleuren en vormen. Mijn stijl kun je dan ook omschrijven als strak en overzichtelijk, maar elk ontwerp is uiteraard uniek

Eigenlijk kan ik jou heel veel bieden. Ik ben zoals je hierboven al las: fotograaf, grafisch vormgever, webdesigner, textiel bedrukker en signmaker. Daardoor kan ik een totaal pakket aanbieden voor jou eigen bedrijf. Het maken van jouw logo en visitekaart, maar daarnaast ook de website. Dan kan ik ook nog foto’s voor jou en je bedrijf maken, zodat alles één huisstijl is. 

Uiteraard ben ik als fotograaf overal voor te boeken, denk aan: portret foto’s, product foto’s, evenementen, feesten, bruiloften en nog veel meer. 

Mijn vak als grafisch vormgever is ook heel breed, van visitekaartjes tot aan grote hekwerk banners en van websites tot huisstijlen.

Ook kan ik al jouw kleding/textiel bedrukken. Enkele voorbeelden: Bedrijfskleding, (sport)vereniging, kinderkleding, vrijgezellenfeest, eigen kledinglijn, geschenk.

Daarnaast kan ik ook nog jouw bedrijfspand of bedrijfsauto voorzien van signreclame.  

Ik zie er naar uit om samen te werken. Waarom samen? Omdat je jouw onderneming het best kent. Samen bereiken we het meest passend eindresultaat. Ik help met het visueel maken en uitdenken van een sterk merk.

Oke, ik ga het gewoon uittypen maar dan weet ik zeker dat ik nog niet alles heb genoemd.. Ik bied één aanspreekpunt voor: logo & huisstijl ontwerp, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers, brochures, social media, nieuwsbrieven, drukwerk, signing, promo artikelen, bedrijfskleding, websites, menukaarten en ga zo nog maar even door. Niet alleen op zakelijk vlak ben ik inzetbaar, ook voor bijvoorbeeld trouwkaarten en geboortekaartjes word ik graag ingeschakeld. Misschien is het een idee als we eens afspreken of bellen? +31634008134

Daarnaast kun je me ook nog boeken als fotograaf. Ik kan mijn studio meenemen op locatie, ook kun je naar mijn studio komen. Uiteraard ben ik als fotograaf overal voor te boeken, denk aan: portret foto’s, product foto’s, evenementen, feesten, bruiloften en nog veel meer. 

'Ik vind het mooi hoe je van niets, iets kunt maken.'

Een lange tijd heb ik er over nagedacht of ik als ZZP’er zou gaan werken. Het was een grote stap, omdat het totaal geen zekerheid biedt, maar juist daarom wordt mijn werk ook zo leuk. Je weet nooit wat je te wachten staat en wat voor opdracht op je pad zullen komen. Hierdoor blijft mijn werk veelzijdig en uitdagend! 

Ik ben blij dat ik deze stap ooit heb gezet. Ik ben nu al een tijdje bezig en ik heb nog geen moment spijt gehad. Mijn opdrachtgevers zijn zo leuk en uiteenlopend. Ik kan niet wachten om alle mooie dingen die ik in de toekomst mag gaan maken. 

Graag weten wat er allemaal mogelijk is voor jou?

Ik hoop dat je een goed beeld hebt gekregen van wat ik voor je kan betekenen. Mocht je toch nog een vraag hebben of weten wat de kosten zijn? Dan hoor ik graag van je! Hopelijk mag ik jouw project binnenkort aan mijn portfolio toevoegen.

Leave this field blank
witwhatsapp-official-logo-png-downloadkopie

WHATSAPP
06 34 008 134