portret

MODEL – BABY – FAMILIE – HUISDIER – ZAKELIJK

FOTOGRAFIE PORTRET

Foto’s van je kinderen, baby, liefde, huisdier of voor je bedrijf? Het kan allemaal.

Foto’s kunnen in de studio of op locatie worden gemaakt. Uiteraard kan ik ook bij jullie thuis/werk komen (eventueel met studio). 

‘jezelf of je vriend/vriendin een fotoshoot geven?

Heb je altijd al gewild om een fotoshoot te doen? of wil je graag iemand verrassen? Of wil je jouw portfolio uitbreiden als model?

Bij ons kan je in de studio of op locatie foto’s laten maken. Vooraf bespreken we uiteraard jouw wensen.

‘de kleinste liefde van je leven vastleggen? 

Is het dan eindelijk zo ver, na 9 maanden, dat de baby is geboren? Of heb je een vriendin die net een kindje heeft gekregen en wil je die graag verrassen met een newborn shoot? Dan kom ik graag bij julie thuis met mijn studio, zodat de baby in een veilig omgeving is en makkelijk gewend raakt. Uiteraard kunnen jullie ook in de studio komen!

‘heb je een grote, leuke of hele bijzondere familie? 

Zijn je kinderen het huis uit? Of zijn er juist kinderen bijgekomen? Of wil je juist jouw speciale, lieve familie op de foto zetten, zodat je deze kunt koesteren. Graag wil ik deze foto maken. Dit kunnen we in de studio doen of op gewenste locatie. 

‘een mooie foto van je trouwe huisdier?

Probeer je leuke foto’s van je huisdier te maken, maar is het resultaat toch niet zoals je hoopte? Kies dan voor een fotoshoot van je huisdier, zodat je zeker mooie foto’s hebt om in te lijsten!

De meeste baasjes hechten veel waarde aan een mooi portret van hun huisdier. Nu al voor in huis, maar ook voor later als herinnering.

‘is jouw bedrijf goed in beeld?

Foto’s van medewerkers, van receptioniste tot verkoper en van bezorger tot directeur wekken vertrouwen en zorgen ervoor dat klanten gemakkelijker contact opnemen. Dat geldt zowel voor heel grote bedrijven als voor de kleinere bedrijven.

De foto’s kun je o.a. gebruiken voor je website, media, nieuwsbrieven, jaarverslagen, personeelsmagazine en sociale media.

Graag weten wat er allemaal mogelijk is voor jou?

Ik hoop dat je een goed beeld hebt gekregen van wat ik voor je kan betekenen. Mocht je toch nog een vraag hebben of weten wat de kosten zijn? Dan hoor ik graag van je! Hopelijk mag ik jouw project binnenkort aan mijn portfolio toevoegen.

witwhatsapp-official-logo-png-downloadkopie

WHATSAPP
06 34 008 134