WEB-DESIGN

Opzoek naar een web-designer?

Ben je net je eigen onderneming gestart en wil je graag een informatieve website, zodat de klant jouw online kan vinden?

Jouw website zal compleet in jouw huisstijl worden gemaakt. Mocht je nog geen huisstijl hebben voor jouw bedrijf, dan kan ik je daar ook bij helpen. Zie pagina Design. Neem gerust een kijkje op de website en neem contact met mij op.

ONE – PAGER

€250

Ontwerp in uw huisstijl

Mobielvriendelijk

Mailadressen

CMS met WordPress

Één pagina website

Eenmalig SEO 

WEBSITE BASIS

€500

Ontwerp in uw huisstijl

Mobielvriendelijk

Mailadressen

CMS met WordPress

Website bestaande uit +/- 5 pagina’s

Eenmalig SEO

WEBSITE PRO

€750

Ontwerp in uw huisstijl

Mobielvriendelijk

Mailadressen

CMS met WordPress

Website bestaande uit +/- 10 pagina’s

Eenmalig SEO

Uitleg prijzen website pakketten

Onepager website

Een responsive één-pagina website bestaande uit één pagina, met daarop uw contact informatie en uw diensten of producten. Het wordt gemaakt op basis van een bestaande template die vervolgens met uw logo en huisstijl aangepast wordt. Je levert zelf de inhoud aan.

WEBSITE BASIS

Het is een speciaal voor jou opgemaakte responsive website. Jouw website wordt voorzien van de gewenste structuur en de pagina’s worden opgezet en gevuld met uw eigen inhoud. Bestaande uit +/- 5 pagina’s. Je levert de inhoud aan en wij vullen de pagina’s in een aantrekkelijke layout. De basis plugins worden hier ook meegeïnstalleerd.

WEBSITE PRO

Website met extra aandacht. Het is een speciaal voor jou opgemaakte responsive website. Jouw website wordt voorzien van de gewenste structuur en de pagina’s worden opgezet en gevuld met uw eigen inhoud. Bestaande uit +/- 10 pagina’s. Je levert de inhoud aan en wij vullen de pagina’s in een aantrekkelijke layout. De basis plugins worden hier ook meegeïnstalleerd.

EENMALIG SEO ADVIES

Basis zoekmachine optimalisatie met de plugin Yoast zit inbegrepen in alle website pakketten van Fodefi. Hiermee kunnen wij jouw website voorzien van logische structuur, titel, meta omschrijving, meta keywords en waardevolle inhoud. Zodat deze vindbaar is in de zoekmachine’s van Google.

Portfolio

fodefi-strippenkaart

Fodefi's strippenkaart

Bij Fodefi staat één strip voor een kwartier werk. Wij geven bij iedere opdracht van tevoren aan hoeveel strippen het kost.
Het voordeel hiervan is dat we niet voor iedere opdracht een aparte offerte of factuur hoeven op te stellen.

De kosten van een strippenkaart zijn €100,-

Uiteraard is het ook mogelijk om per keer te factureren. Hiervoor rekenen wij € 15,- per kwartier. 

Graag weten wat er allemaal mogelijk is voor jou?

Ik hoop dat je een goed beeld hebt gekregen van wat ik voor je kan betekenen. Mocht je toch nog een vraag hebben of weten wat de kosten zijn? Dan hoor ik graag van je! Hopelijk mag ik jouw project binnenkort aan mijn portfolio toevoegen.

witwhatsapp-official-logo-png-downloadkopie

WHATSAPP
06 34 008 134